Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemények

 

  Mészáros Sándor formula.hu főszerkesztő :

 

 

 

 

  Hosszú Mihály :
 

  Hosszú Péter :

 

 

 

  Alt Krisztina : 

 

 

 


Pataki Róbert :

"Nagyon tetszik a szemüveg, pont ilyenre gondoltam!

 

Külön köszönöm, hogy kis zsákot és szemüveg tokot is küldtetek hozzá!"

 

Nagy András :

"Gyorsan és pontosan megérkezett a rendelésem. Nagyon elégedett vagyok a bolttal."

 

  Mészáros Tamásné :

"Tökéletes kiszolgálás és segítő készek!"

"Tökéletesen meg voltam elégedve a megrendelt árúval is és a web áruház vásárlókkal való kommunikációjával is."

 

Chwála Zsolt :

"Nagyon korrekt bolt. Nagyon korrekt cég, a rendelésem 1 nap után megérkezett. Minden netes vásárlásnak így kellene lezajlania. Csak ajánlani tudom őket."

 

Lévai Béla :

"Interneten hosszas keresgélés után találtam rá az üzletre. Barátságos árkategóriájával szakszerű tájékoztatásuk és kifogástalan kiszolgálásuk nagyon sok internetes web shop előtt jár! Telefonos érdeklődésemre nagyon korrekt hozzá értő szakember minden kérdésemre teljes körű választ adott. Rendelésem és termék kiszálítása kifogástalanul történt. Sajnos a nekem tetsző Oakley Gascan szemüveg méretben kicsi volt. A Bolt kérésemre egy másik, hasonló méretben nagyobb szemüvegre azonnal kicserélte. Felár nélkül, kupon kedvezménnyel együtt! Köszönöm a Korrekt és Becsületes hozzá állást. és a kifogástalan OAKLEY Fuel Cell Polished Black Ink /Ice Iridium Polarized napszemüveget! Mindenkinek ajánlani tudom a Gimpex Sport Shop Boltot!"

 

Kanizsay János :

"Minden rendben zajlott!"

 

  Józsa Sándor :

"A termék (sportszemüveg) megfelelt az elvárásaimnak. Sajnos csak általános kezelési utasítást kaptam, pedig az előtét lencsék és a dioptriás keret ki- és beszerelése elsőre törésveszélyes."

 

Bakos József :

"Rendkívül felhasználóbarát webshop! A megrendelt árengedményes napszemüveghez is megkaptam az ajándék tokot. A termék is kiváló. A munkatársak készségesek és gyorsak. Üdítő színfolt ez a bolt! !"

 

  Mérei Zoltán :

"Megbízható gyors figyelmesek és segitökészek mindenben, maximálisan vevő orientáltak csak ajánlani tudok őket mindenkinek"

 

Pethő Alexandra :

"A keresett szemüvegből csak itt találtam raktárkészletet az egész országban. A megrendelésről azonnal értesítést kaptam, és nyomon tudtam követni a terméket, ami 24 órán belül megérkezett. Minőségileg kifogástalan állapotú. Mindenkinek ajánlom! Legközelebb is itt vásárolok."

 

 Csőgör Marcell : 
"Mivel külföldön tartózkodtam, az árut a testvéremhez rendeltem. A 3. munkanapon ott volt a termék. Utánvéttel fizettünk, de ott is minden rendben zajlott."
Amiért tőlük vásároltam:
"Elvesztettem a napszemüvegemet, és már régebben is tetszett a széles választék. most meg ráadásul kaptam névnapi kedvezményt is!"
Amiben fejlődhetne ez a bolt:
"nem találok semmi kifogásolnivalót!"

 

 

 

 Hantos Magdi Papp Lajosné :

"Nekem tökéletes volt"
Amiért tőlük vásároltam:
"Mert szimpatikus volt az oldal"
Amiben fejlődhetne ez a bolt:
"én nem találtam hibát"

 

 Kanczler Balázs :

"A termék használata maximális elégedettséggel tölt el, s csak a legjobbakat tudom mondani a kiszolgálás színvonaláról! Ilyen korrekt webáruházak elterjedését támogatom!"
Amiért tőlük vásároltam:
"Mert az egyik legelterjedtebb közösségi portálon megtetszett a hirdetésük, s annak tartalma."
Amiben fejlődhetne ez a bolt:
"Maximum abban, hogy olvasnak a gondolataimban, bár ez majdnem sikerült. : )"

 

 

Darázsi István Miklós :

"Legutóbbi rendelésem is nagyon gyorsan célba ért , minden kiegészítővel és ami a lényeg, hogy kifogástalan állapotban . 100% -ban az érkezett amit a képen láttam, lencséken karc és ujjlenyomat sem volt. Kellemetlen élményektől mentes vásárlás volt ismét. Ezt a boltot csak ajánlani tudom. 5*"

 

"Több mint 2 éve vásárolt szemüvegem még mindig kifogástalan állapotban van. Csak ajánlani tudom."

 

 

 Bális Norbert :
"Gyors, megbízható, kommunikatív webáruház, maximálisan ajánlom mindenkinek! A termékkel is teljesen elégedett voltam!"

 

 

 

Pál-Tóth Erika :
"Nagyon jó áron tudtam vásárolni egy kiváló minőségű napszemüveget! Könnyen használható a webáruház, és kifejezetten gyors a kiszállítás! Teljesen meg vagyok elégedve!"

"Más eladóknál jóval kedvezményesebb ár, nagyobb választék, részletes leírás, fontos információk megosztása a termékről! Férjemnek vettem, nagyon szereti az Oakley márkát, és bevált! Gyors kiszállítás. Összességében nagyon meg vagyok elégedve a webáruházzal és a termékkel is. Legközelebb is biztos Tőletek vásárolok! :)"Nagy András :
"Sokáig keresgéltem napszemüveget, konkrét modellt kerestem. A Gimpex-et ajánlották és bejött. Nemcsak hogy volt raktáron, de mindjárt több különböző kivitelben. Jó áron, kiváló minőségben, rövid szállítási határidővel nálam volt a kiszemelt szemüveg." Dr.Csupor Krisztina :
"A termék nagyon szuper, nem mozog a szememen futás közben, erős napfényben nem tükröződik. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel." Nagyné Sőrés Magdolna :
"
Nagyon bevált a napszemüveg! 20 éve csak oakley napszemüveget veszek! Nagyon jó márka soha sincs vele probléma és nagyon divatos."


 Németh Tibor :
"
A termék amit választottam maximálisan bevált meg vagyok vele elégedve ! Minősége miatt választottam ! A tökéletességet szeretem benne!"


 Rácz Gabriella :
"
Sportolás miatt választottam ezt a terméket és nem bántam meg, mivel bevált. Biztosan fogok még rendelni mert biztonság kedvéért kell egy másik is. Nyugodtan merem ajánlani bárkinek sőt már meg is tettem, aminek ugyan csak rendelés lett a vége."


Ács Zoltán :
"
Elsőre nem jó szettet kaptam (a pánt és az egyik szára a szemüvegnek nem volt okés) , de sikerült orvosolni egy cserèvel. Ő ma a kedvenc napszemüvegem :)"


 Nagy András :
"
Sokáig keresgéltem napszemüveget, konkrét modellt kerestem. A Gimpex-et ajánlották és bejött. Nemcsak hogy volt raktáron, de mindjárt több különböző kivitelben. Jó áron, kiváló minőségben, rövid szállítási határidővel nálam volt a kiszemelt szemüveg."


 Pataki Róbert :
"
Futáshoz vettem napszemüveget. A színe miatt vettem meg, azóta is elégedetten hordom. A szállítás pontos volt, a termék minősége megfelelő."


Engelbrecht Amanda :
"
Strandröplabdázáshoz kerestem napszemüveget, ami polarizált lencsés, bírja a gyűrődést és megfizethető! A Gimpexsport.eu-nál megtaláltam! Köszönöm :-D" Marketti Zsombor :
"A megrendelt termék megérkezett, választásom a kedvezménykupon miatt esett rá. Nagy napszemüveg fogyasztó vagyok...a sportos, olcsóbb polarizalt lencséseket kedvelem, mert nem tudok vigyazni rájuk. Nálam inkább védelmi, mint divat szerepet tölt be a napszemüveg."


 Portéka Eszter :
"
Minden rendben volt a vásárlásnál. Telefonos segítségkérésnél is."