Blog

Tudod milyen napszemüveget hordanak a sztárok?

2017.05.29 14:36

Tudod milyen napszemüveget hordanak a sztárok?

Ha nem tudjuk eldönteni, milyen napszemüveget szerezzünk be az idei szezonra,érdemes megnéznünk, mit viselnek a sztárok,így elleshetünk néhány ötletet.Ha a stílusunk vagy az arcformánk hasonlít valamelyik hollywoodi hírességéhez,választhatunk egy az övéhez hasonló szemüveget.
Sharon Stone


Az Elemi ösztön sztárja kedveli a nagyméretű napszemüvegeket,például a Beryll Crystaljét. Ezek a szemüvegek megfizethetők,mégis luxushatást keltenek, és elsősorban nőknek állnak jól.
Mindössze ezerötszáz darabot gyártottak belőle a világon,így még egyedivé is teszi a színésznő megjelenését.

Lady Gaga

A popsztár kedveli a polgárpukkasztó megoldásokat,így nem meglepő, hogy előszeretettel választ feltűnő napszemüveget,például egy Sunettest. A fehér keretes, kerek szemüveg akkor is felhívja a figyelmet viselőjére,
ha az nem az énekesnőtől megszokott furcsa jelmezekben pompázik.A Sunettes napszemüvegek érdekessége, hogy kézzel gyártották őket, és tükrös lencsékkel rendelkeznek.

Halle Berry

Az Oscar-díjas színésznő a klasszikusabb megoldásokat kedveli.Egyik kedvence például a Dita Sparrow elnevezésű napszemüvege.Az alsó keret nélküli unisex szemüveg időtálló dizájnja jóvoltából a következő szezonban sem megy ki a divatból.

Paris Hilton

Paris Hilton szívesen visel feltűnő kiegészítőket,azonban arra figyel, hogy azok stílusosak legyenek.
Egyik kedvence a Tom Frod Nico elnevezésű napszemüvege,amely nagy méretének köszönhetően ápol és eltakar,így ideális az átmulatott éjszakák utáni napokra, felhívja a figyelmet viselőjére, mégsem válik tolakodóvá.

Katie Holmes

Tom Cruise exfelesége szívesen visel Giorgio Armani-napszemüvegeket,főként visszafogottabb stílusú modelleket, amelyek jól illenek kislányos arcához.Bár az egyik nyilvános szereplése alkalmával viselt GA 852/S virágmintás kerettel vagy kék színben is elérhető, ő inkább a fekete változatot választotta.

Anne Hathaway

A friss Oscar-díjas színésznő kedveli a neves márkákat, például a Versacét,de nem mindig sikerül az arcformájához illő keretet választania.Egyszer egy 4214/S modellben kapták lencsevégre, de a napszemüveg mintha túl nagy lenne rá;így hasonló arcformával rendelkező hölgyeknek nem ajánlott.