Blog

R2 2020 Nyertes tesztelők véleménye-Anita

Zsigovics Erzsébet
2020.09.10 13:22
R2 2020 Nyertes tesztelők véleménye-Anita

Anita az R2 EAGLE AT102C sport napszemüveget választotta. A szemüveg fotókróm bevonatos és optikai betéttel is kiegészíthető.

Íme az eddigi tapasztalatok:

  • Ismered e az R2-es márkát? Korábban nem ismertem.
  • Most miért pont ezt a modellt választottad tesztelésre ? Eddig cserélhető lencsés sportszemüvegem volt, de nekem nagyon macerás volt a lencse cserélgetése. Mindenképp fotokróm lencséset szerettem volna, ez alapján választottam.
  • Milyen elvárásaid vannak egy szemüveggel szemben? Ne párásodjon be, könnyű legyen és stabilan álljon a fejemen, ha pl. előrehajlok, ne féljek, hogy lecsúszik az izzadt/vizes arcon.
  • Mire használod? Futás, SUP és alkalmanként kerékpározás. De a lencse nagyon bejött, szerintem vezetéshez is fogom használni (igaz nem egy business casual modell J)
  • Mik az első benyomásaid? A forma, méret szín mennyire jön vissza fotókon és képeken? A termék teljesen olyan, mint a fotókon.
  • Olyan e mint amilyennek elképzelted? Nem, jobb, rögtön beleszerettem ebbe a lencsébe.

 

 

Amikor megkaptam a tesztelésre nyert R2 sport szemüveget, másnap meg is volt az első közös futásunk és csupa jó tapasztalatom van eddig. Kényelmes, szinte nem is érzem a fejemen, de nem mozog futás közben. Egyáltalán nem párásodott be és a fotokróm lencse szépen alkalmazkodott az 5 percenként változó napsütéses és felhős viszonyokhoz.
Ha az időjárás engedi, a héten SUP-ozok egyet a szemüvegben :) 
Vezetéshez is nagyon szeretem és csak ajánlani tudom mindenkinek