Együttműködési megállapodás

2020 R2 sport napszemüveg tesztelő

 

 

Mely létrejött, egyrészről a Gimpex Sport Shop képviseli: Zsigovics Erzsébet e.v. Cím: 5600, Békéscsaba, Szepesi u. 2. Adószám: 55701725-1-24

Másrészről:

Név:………………………………………………………………………………

Cím:………………………………………………………………………………

Telefonszám:…………………………………………………………………

mint Tesztelő között a mai napon az alábbi feltételekkel:

  1. A Gimpex Sport Shop 2020 Június 12-2020 július 20 között lebonyolított tesztkampány nyertese számára ingyenes biztosít 1db a Tesztelő által választott R2 sportnapszemüveget a 2020-as kollekcióból, melyet a Tesztelő 1 évig tesztelhet.
  2. A tesztidőszak végén a Tesztelő a szemüveget megtarthatja, azt részére a Gimpex Sport ajándékként biztosítja.
  3. A Tesztelő feladata a sport napszemüveg használata és a tapasztalatok megosztása , melyet a Gimpex Sport Shop promóciós anyagaiban, hirdetéseiben, közösségi oldalakon való megjelenéseiben felhasználhat a termékei népszerűsítésére.
  4. A Tesztelő minimum havonta 2 alkalommal küld a Gimpex Sport Shop számára visszajelzést. Ennek formája lehet: fotó, selfi, rövid pár soros vélemény, használat közbeni tapasztalatok, javaslat, videó, teszt kitöltése.
  5. A Tesztelő hozzájárul ahhoz, hogy ezek az anyagok, fotók , videók felhasználásra kerüljenek közösségi oldalakon, a honlapon és promóciós anyagokban.
  6. Bármilyen probléma, akadály esetén a Tesztelő értesíti a Gimpex Sport Shop képviselőjét és a felek együttműködnek a tesztelés sikeres megvalósítása érdekében.

Kelt:……………………………………………………………..

 

 

……………………………………………………………                       …………………………………………………………….

                                                                                                               Zsigovics Erzsébet e.v.