Blog

Síelés remek sípályákon

2016.02.16 11:04

Síelés remek sípályákon

 

Szerettetek volna mindig is eljutni olyan síterepekre, amelyek igazán különlegesek? Most itt a lehetőség. Látogass el weboldalunkra és tekintsd meg tudásbázisunkat, ahol megtalálhatod a legjobb sípályákat! A síelés remek időtöltés és azt szeretnénk, ha ti is a legjobb élményekkel térnétek haza a nyaralásból.

 

A Mönichkirchen - Mariensee síterepen az utóbbi években megépítésre került három új négyszemélyes ülőlift, ami azt jelenti, hogy sokkal több látogatót tud befogadni a komplexum, ráadásul új pályák megközelítésére is lehetőségetek van, ha ide utaztok.

A kiszélesített pályáinak köszönhetően az egyik legjobb infrastruktúrájú határközeli síterepnek számít jelenleg ez a hely.

Érdemes kipróbálnotok a síelést itt is. A síterep Mönichkirchen és Mariensee falukból is elérhető, ráadásul közvetlen autóút is vezet az üdülőhöz. A pályarendszer mindkét irányban átsíelhető, teljes hosszában hóágyúzott, így a karbantartottság miatt nem kell aggódnotok. A soproni határátkelőtől autópálya igénybevétele nélkül is el lehet jutni a sípályákhoz. A síelés ezen a helyen igazi élmény, amelyet kár volna kihagyni.

A pályarendszer minden tudásszinthez kínál ideális lejtőt, tehát a kezdőktől a profikig mindenki jól érezheti magát. A Mariensee felőli oldalon egy különleges FIS B minősítésű versenypálya is található, ami egyáltalán nem gyakori manapság. A Mönichkircheni részen az alsó állomáson a gyerekek számára síóvoda és sí-játszótér is lett kialakítva, valamint az ülőlift felső állomásánál kezdők számára egy enyhe lejtésű és széles pálya is épült.