Blog

Shaun White ihlette Oakley napszemüvegek

2016.06.16 14:58

Shaun White Signature Sorozat

Az amerikai Shaun White profi gördeszkás és snowboardos, így a róla ihletett napszemüveg kollekció is ezeknek a sportoknak a jegyében készült.

 

1986. szeptember 3.-án született a Kaliforniabeli San Diegóban. Kezdetben gördeszkásként csillogtatta meg tehetségét, de a későbbiek folyamán ennek helyére inkább a snowboard lépett. Karrierjének kiemelkedő lépcsője a 2006-os és a 2010-es Téli Olimpia, ahol aranyérmet szerzett az úgynevezett Fél-cső versenyszámban. A fél-cső egy félkör alakú árkot jelöl, melynek egyik oldaláról a másikra kell átjutnia a versenyzőknek, miközben különféle trükköket mutatnak be.

 

Shaun a téli X Games elnevezésű, extrém téli sportokat felvonultató versenyen is számtalan szép eredményt ért el, rekordot állított fel, melyeknek köszönhetően világszerte ismert sportoló lett. Emellett több videójáték karakterét mintázták róla, filmekben szerepelt, valamint egy Bad Things nevű együttes gitárosa is.

 

A Shaun White kollekció darabjai ebből kifolyólag ugyanolyan változatosak, mint névadójuk, hiszen sportosak, lezserek és stílusosak egyben. Olyan magas színvonalat képviselő modellek tartoznak ide, melyek funkcionalitásukban és megjelenésükben is hibátlanok. Az Enduro Matte Dark Amber / Tungsten Iridium Polarized napszemüveg HD Polarizált lencséi iridium bevonattal és XYZ Optics technológiával vannak ellátva, ezáltal minden szögben, mindenféle fényviszonyban garantált az éleslátás.

 

A sorozatba tartozó Enduro Matte Black 24k Iridium napszemüveg szintén egy rendkívül magas minőségű darab. A HD Polarizált, iridium bevonatos lencséket az exkluzív, „O” Matter anyagból készült keret teszi teljessé. Kifogástalan optikai tisztaság, kényelem, stílus és tartósság jellemzi ezt a modellt.

 

Természetesen az összes Shaun White kollekciós napszemüveg maximálisan véd az UV sugárzások ellen. A specifikus alapanyagoknak köszönhetően nem csupán hétköznapi viseletre, de sporthoz, szabadtéri aktivitásokhoz is viselhető.