Blog

A Scuderia Ferrari és az Oakley

2016.06.07 12:35

A Scuderia Ferrari és az Oakley

Az egyik legnagyobb elismerésnek örvendő verseny- és sportautó gyártó cég, a Ferrari és a napszemüvegek területén szintén nagyra becsült Oakley összefogott, hogy együtt valami tökéleteset alkossanak. 

 

A Scuderia Ferrari napszemüveg kollekció darabjai az autóversenyzés hangulatát idézik megjelenésükben, míg alapanyagaik és az alkalmazott gyártási technológiák az Oakley és Ferrari által képviselt csúcsminőséget nyújtják. Ezek a napszemüvegek nem csupán divatos nyári kiegészítők, hiszen kitűnően alkalmasak vezetéshez is, amikor mindennél fontosabb a tiszta, zavartalan látás.

 

A kollekcióba tartozó napszemüvegek olyan extrákkal vannak felruházva, mint a HDPolarized vagy iridium bevonatos lencsék, C-5 fémötvözetből vagy „O”Matter anyagból készült keretek. Az Iridium bevonatnak köszönhetően vezetés közben nem fog gondot okozni a vakító fény, hiszen ez a különleges anyag visszatükrözi azt.

 

A HDPolarized lencsék gyártása sokkal körültekintőbb, mint hagyományos társaik esetében, így ennek köszönhetően vékonyabb, ám sokkal tartósabb lesz a végeredmény. Emellett az optikai tisztaság is magasabb színvonalat képvisel.

 

Az Oakley Scuderia Ferrari kollekciójába tartozó napszemüvegek keretei esetében elsődleges fontossággal bír az ütésállósság, melyhez azonban egy roppant könnyű súly párosul. Ezt a Sliver Matte Black Ruby Iridium napszemüvegnél a speciális „O” Matter anyaggal, míg például a Tincan Black Chrome / Black Iridium Polarized modellnél a C-5 fémötvözettel oldották meg.

 

A csúcsminőséghez természetesen 100%-os UV védelem jár, így a Nap kártékony hatásai miatt sem kell aggódni.

 

A Scuderia Ferrari kollekció tehát rendkívül kényelmes, exkluzív stílusú, ám egyben sportoláshoz, autóvezetéshez kifejezetten alkalmas napszemüvegeket foglal magába.