Blog

Remek síterep az egész család számára

2016.02.22 08:00

Remek síterep az egész család számára

 

A téli hónapok közeledtével sokan kezdik el tervezgetni a várva várt nyaralást, amikor az egész család elindulhat egy síelős kikapcsolódásra. A megfelelő síterep kiválasztása sokszor okoz nehézséget, azonban segítségünkkel te is megtalálhatod azt az ideális terepet, amelyet kerestek. 

 

 

 

 

 

 

A Lilienfeld-Muckenkogel síterep egy remek döntés lehet, ha kiegyensúlyozott és remek tájakkal körülvett helyet kerestek.

Miért olyan jó választás ez a hely? Először is a kis síterep egyszemélyes ülőliftje már egészen 480 méterről szállítja utasait a Muckenkogel tetejére, amely 1200 méteren található. Az utazás már önmagában megéri, hiszen rendkívül szép látványok tárulnak elénk, mialatt közeledünk a hegy tetejéhez.

Ezeken a lejtőkön fejlesztette ki a Mathias Zdarsky az alpesi sítechnikát, amit manapság mindenki jól ismer. Mathias Zdarsky a tanultak alapján 1905-ben megrendezte a sítörténet első modern síversenyét, így, aki ezt a síterepet választja, az a történelemnek is részese lehet. Minden évben március közepén nosztalgia síversenyt rendeznek a híres síelő emlékére, amelyben ti is részt vehettek, ha kedvetek tartja.

Lilienfeld rendkívül kedvelt kis síterepnek számít a helyiek körében, ülőliftjének köszönhetően. A pálya könnyedén megközelíthető, mivel autóút is vezet hozzá, valamint üdülési ellátottsággal is rendelkezik, tehát a nyaralókat szívesen várja.

Jó adottságokkal rendelkezik sífutók, snowboardosok, szánkózók és kirándulók számára, tehát, ha ti is szeretitek ezeket a tevékenységeket, akkor ez a síterep az ideális választás számotokra.