Blog

Polarizált lencse a jobb látásért

2015.08.27 08:52

Polarizált lencse a jobb látásért

 

 

A mindennapok során nagyon fontos, hogy megfelelően lássunk. A napszemüveg az egyik olyan eszköz, amivel ezt elősegíthetjük, de csak akkor, ha megfelelő minőségű darab. Ha napszemüveg vásárlásra adjuk a fejünket, érdemes erre kiemelt figyelmet fordítani, hiszen csak így érhetjük el a kívánt célt.Mit is kell tudnia egy napszemüvegnek?

 

Természetesen alapvető dolog, hogy megfelelő UV szűrővel rendelkezzen a szemüveg, hiszen így tudja csak megvédeni szemünket a Nap káros sugaraitól, ezen kívül azonban még jó néhány tényezőt érdemes figyelembe venni a vásárlás során. Az egyik ilyen az, hogy a lencse polarizált legyen.

 

Nincsenek vakító fények

 

A polarizált úgy működik, hogy csak a függőleges irányú fénynyalábokat ereszti át. A felületekről, különböző anyagokról visszaverődő vakító fény nem jut át a lencsén, így nem zavarja a látást, sokszor sokkal tisztábban láthatunk a napszemüvegben, mint nélküle! Ez különösen fontos lehet olyan helyzetekben, amikor nagy szükség van a tiszta látásra, például autóvezetés, valamint sportolás közben.

Ide kattintva tudod megtekinteni polarizált napszemüveg kínálatunkat!