Blog

Pilóta napszemüvegek

2016.02.19 08:08

Pilóta napszemüvegek


Vannak az életben örök érvényű trendek, mint például a pilóta vagyis aviátor napszemüveg. Ami nem is csoda, hiszen az 1930-as évek óta létezik és hódít, és éppúgy viselheted öltönyhöz, mint a strandon! Lassan érkezik a napsütés, és a nyár, érdemes hát beszerezni egyet! Ráadásul, ha beruházol egy értékesebb darabba  biztos lehetsz benne, hogy viselve évekig trendi leszel!  Azonban, ahogy az lenni szokott,sajnos trend ide, vagy oda, ez sem áll jól mindenkinek, bármennyire is szeretnénk! De mégis kinek áll jól igazán ez a formájú napszemüveg?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Szakértők véleménye szerint leginkább a kerek arcformához passzol a pilóta napszemüvegek felfelé szélesedő aszimmetrikus formája.  Ezen arcforma jellegzetessége, hogy a legszélesebb része az orca, amelynek hossza nagyjából megegyezik az áll és a homlok közötti rész hosszúságával. Na nem kell azért ezt centivel mérni, de ha ilyen az arcformád egy aviátor szemüveg tuti választás!

Legszerencsésebbek azonban az ovális arcformával rendelkezők,hiszen az arcuk majdhogynem teljesen szimmetrikus, ezért nekik gyarkorlatilag bármilyen szemüvegforma jól áll! Bátran kísérletezgethetnek, nem lesz nehéz megtalálni a nekik tetsző stílusú napszemüveget!

De azért senki se keseredjen el, ha úgy gondolja egyik arctípusba se tartozik, de szeretne pilóta szemüveget.  A szemüvegekhez is, mint minden ruhadarabhoz és kiegészítőhöz,az arcformán kívül  stílus is kell, és személyiség. Nyugodtan tégy próbát, probáld fel és döntsön a tükör, és hogy jól érzed e magad ebben a szemüvegben, vagy sem. Ha neked tetszik és tudod viselni, azt mások is fogják értékelni!  Az áll igazán jól neked, amiben jól érzed magad!  

 

Piltóta napszemüveg kínálatunkhoz kattints ide!