Blog

Divat és praktikum: összecsukható napszemüvegek

2014.03.14 10:07

Divat és praktikum: összecsukható napszemüvegek

 

Az ideális napszemüveg nemcsak divatos, és megvédi a szemet a nap káros sugaraitól, de praktikus is egyben. Ha épp nincs rajtunk, a szemüveget a táskánkban, a fiókban, a polcon vagy épp az ingünk zsebében tároljuk. De fontos, hogy akkor is magunkkal vihessük, ha csak egy kisebb helyünk van a számára a zsebünkben vagy az alkalmi táskánkban: ezért praktikus megoldás, ha egy összecsukható szemüveget választunk.

 

 

Ezek a szemüvegek nemcsak az orrnyereg résznél hajthatók ketté, de még a száruk is összecsukható, így akár egy kisebb zsebben is elférnek, nincs szükség tokra. Ráadásul, így a szemüveg kevésbé is sérül.

 

Az összecsukható kialakítás további előnye, hogy mivel az orrnyereg rész, illetve a szárak behajlíthatók, a szemüveg teljesen a fejhez simul, így garantáltan nem fog leesni még sportolás, hajolgatás vagy egy szabadtéri koncerten való bulizás közben sem. Nem kell várni nyárig egy ilyen darab beszerzésével, hiszen a tavasszal szerencsére megérkezett a napsütés is, így bátran hordhatjuk legújabb kedvencünket.