Blog

Online vásárlás előtt nem árt virtuálisan felpróbálni a napszemüveget

2014.02.17 07:12

Online vásárlás előtt nem árt virtuálisan felpróbálni a napszemüveget


Napszemüveg-vásárláskor természetesen felpróbáljuk a nekünk tetsző darabokat, hogy meggyőződhessünk róla, hogy az adott szemüveg nemcsak csinos és divatos, hanem nekünk is jól áll, valamint illik az arcformánkhoz és a stílusunkhoz. De mi a helyzet akkor, ha egy webáruházban találtunk rá a tökéletes napszemüvegre?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mivel internetes vásárláskor élhetünk a 30 napos elállási lehetőséggel, bátran a kosárba tehetjük a kiválasztott darabot, hiszen ha az nem áll jól, visszaküldhetjük; csak a postaköltséget bukjuk majd el. De ha biztosra szeretnénk menni, akár virtuálisan fel is próbálhatjuk a napszemüveget.

Egyes (inkább külföldi) webáruházakban rendelkezésre áll egy olyan program, melynek segítségével feltölthetjük a portrénkat, és rápróbálhatjuk a kiválasztott darabot. Ha ilyet nem találunk, de ügyesen kezeljük a Photoshopot vagy más képszerkesztő programot, akár magunk is rászerkeszthetjük a napszemüveget az arcunkra. Megéri a fáradság, hiszen így nem kell majd csalódottan visszacsomagolnunk a terméket.