Blog

Öltöny és napszemüveg!

2018.01.17 08:51

Öltöny és napszemüveg!

Örökös dilemma, hogy a napszemüveg univerzális viselet, azaz tényleg minden stílushoz, ruhadarabhoz egyaránt passzol, vagy azért akadnak kivételek.

A kérdésre, azonban roppant egyszerű, és egyszerűsége mellett nagyon határozott válasz adható: nincsenek kivételek. A napszemüveg olyan viselet, ami tökéletesen idomul a viselőjéhez.

Ezek szerint mégsem a ruhadarabok határozzák meg a kiegészítőket?

Sokan hajlamosak úgy megválogatni kellékeiket, hogy nem az összhatást figyelik, hanem az egyes elemek közötti harmóniát. Nyilván ez is egy megoldás, de nem az egyetlen jó alternatíva.

Az egyes kiegészítőket ugyanis külön-külön is górcső alá veheted. A napszemüveg egyébként is speciális kellék. Önmagában olyan erőteljes kisugárzással, karakterrel rendelkezik, hogy lehetetlen belesimítani a többi ruhanemű alkotta összképbe.

Az öltöny az elegancia múlhatatlan, halhatatlan képviselője. A tradicionális szabású modellek mellett ma a tervezők rajzasztalánál helyet kap az extravagánsság, az exkluzivitás, sőt az extrémitás is. Ebben a sokszínű kavalkádban abszolút főszerepet vállalhat a napszemüveg, ami még teljesebbé varázsolhatja a részekből összeálló egészet.

Az arcformád a te formád!

Az örök igazság ismételten visszaköszön: a vásárlás során nem az öltönyöd az elsődleges alakító tényező. Még csak nem is az aktuális divat, bár nyilván ez befolyásolhat.

Az egyetlen mérvadó szempont az arcszerkezeted. Úgy kell megválasztanod a keretet, hogy az passzoljon hozzád, kifejezve egyediségedet, s egyéniségedet.

Természetesen itt már hangsúlyossá válik az ízlésed és a személyiséged, hiszen e kettő nagymértékben átalakíthatja végső döntésedet.

Ha ilyen stabil alapokra építed napszemüveg vételedet, akkor garantált a sikered!