Blog

Oakley YSC kollekció

2016.08.24 11:05

Oakley YSC kollekció

 

A YSC a Young Survival Coalition rövidítése, amely a mellrákkal diagnosztizált fiatal nők támogatására létrejött, non-profit szervezetet takarja. Minden egyes ilyen kollekcióba tartozó eladott modell után az Oakley 20$-t, körülbelül 5600 Ft-nak megegyező összeget adományoz a szervezetnek.

 

Oakley YSC kollekció

 

A Young Survival Coalition sokkal inkább egy közösségként jellemezhető, amely konferenciákat, előadásokat tart, csoportbeszélgetéseket szervez. Segít a mellrákos nőknek a tünetek felismerésében, lelki támogatásában, illetve lehetőséget nyújt, hogy kapcsolatba kerülhessenek hasonló sorsú, a rákot már leküzdött nőkkel. Tapasztalatokat, élményeket, tudást adnak át egymásnak, amelyet a közeli hozzátartozók, barátok nem feltétlenül tudnának megadni nekik. Ezen felül a szervezet gondot fordít arra is, hogy felhívja a mellrák veszélyességére, a szűrés és az időbeni felismerés fontosságára a figyelmet.

 

Ez a különleges kollekció tehát egyértelműen csajos napszemüvegeket vonultat fel. Stílusukat tekintve van köztük utcai, elegánsabb és persze sportosabb modell is. Ezen napszemüvegek közös vonása, hogy a bal lencse, bal alsó sarkában egy kis szalag jelzi a háttérben meghúzódó fontos ügyet.

 

 

A kollekció részét képező Feedback™ YSC Breast Cancer Awareness napszemüveg elsődlegesen az aktívan sportoló hölgyeket célozza meg, hiszen elsősorban golfozáshoz, futáshoz fejlesztették ki. Komfortos formatervezésű darab, könnyed kerettel, egyedülálló stílussal, G40 Black Gradient lencsékkel.

 

Futáshoz, kerékpározáshoz, túrázáshoz is tökéletes napszemüveg a kollekció egy másik kiemelkedő darabja, az Unstoppable YSC Breast Cancer Awareness. Az Unstoppable™ technológiával készült keret az Oakley egyik legvékonyabb, legkönnyedebb női napszemüvegkerete. Ez a kiváló modell divatos kialakítása mellett polarizált lencséket is kapott.