Blog

Oakley VR28 lencsék

2016.02.24 09:00

Oakley VR28 lencsék

 

A VR28 lencsék jellegzetességei, hogy növelik a kontrasztot, így még tökéletesebb látást biztosítanak erős fényben vagy változó fényviszonyok között is.

A VR28 lencsék többféle színben és fényáteresztő képességgel rendelkeznek, kinek-kinek igénye és egyéni ízlése szerint. Ennek függvényében, ha az Oakley VR28 lencsékről van szó, akkor megtaláljuk a kínálatban:

 

 

 

 

 

 

 

A VR28 Black Iridium lencséket, amelyek a 18%-os fényáteresztő képességük miatt, közepes és erős fényviszonyok között is ideális viselet, elősegíti a kontrasztos látást, kiszűri a kék fényt, javítja a mélységérzékelést, iridium bevonata pedig csökkenti a csillogást.

 

A VR28 Black Iridium Polarised lencséket, 10%-ban eresztik át a fényt, épp ezért tökéletes extrém erős fényviszonyok között, így a sportoláshoz ideális, a speciális lencse növeli a kontrasztot a mélység - és a látásélességet. Az iridium bevonat pedig kifejezetten a csillogás ellen véd.

 

A VR28 Gold Iridium lencséket, fényáteresztő képességük 17%, épp ezért besorolásuk: 3. A különleges lencse javítja a mélységélességet, valamint a kontrasztot, ideális közepes és erős fényviszonyok között egyaránt.

 

A VR28 alaplencséket, amelyek 28%-os fényáteresztő képességükkel, közepes erősségű fényviszonyokhoz ideálisak, kiszűrik a kék fényt, növelik a mélységélességet a legkülönfélébb körülmények között is.

 

A VR28 polarizált Oakley lencséket, amelyek 16%-os fényáteresztő képességekkel rendelkeznek, kiszűrik a kék fényt, ezáltal optimalizálják az éleslátást, és növelik a mélységélességet. Sportolásra ideális közepes és erős fényviszonyok között.

A VR28 Oakley lencsék tökéletes megoldást jelentenek mindazok számára, akiknek fontos a kiegyensúlyozott kontrasztos látás különféle fényviszonyok között is.

 

VR28 lencsés napszemüveg kínálatunkat ide kattintva tudod megtekinteni