Blog

Oakley Turbine Rotor Polished Clear Sapphire Iridium

2016.07.19 10:44

Oakley Turbine Rotor Polished Clear Sapphire Iridium

 

Az Oakley márka egyik legnépszerűbb kollekciója a Turbine. Ennek egyik kiemelkedő darabja ez az exkluzív Sapphire Iridium lencséjű napszemüveg. Mit érdemes róla tudni?

Stílusos megjelenéséből kifolyólag egyszerű hétköznapi viseletre is tökéletes kiegészítő lehet, ennél azonban sokkal többet tud ez a napszemüveg. A szárnál, valamint az orrnyeregnél egy speciális, úgynevezett Unobtainium® anyag található, mely teljesen biztosítja a szemüveg stabil elhelyezkedését, akár izzadás közben is. Ebből kifolyólag tehát aktívabb tevékenységek közben sem kell attól tartanunk, hogy elmozdulna, vagy kényelmetlenné válna viselete. Stabilitását tovább növeli hárompontos illeszkedése, mely egyben biztosítja a zavartalan látást is, mindezt bármiféle nyomásérzet nélkül.

 

Plutonite® lencséje maximális UV védelmet nyújt, kiszűrve az UVA, UVB és UVC sugárzások 100%-át. Kifejezetten világos fényviszonyokban mutatja meg tudását, ezért többek között nyári szabadtéri programokhoz lehet kitűnő partnerünk. Iridium® bevonata ráadásul a vakító fényeket is visszatükrözi, amely nagyon sok helyzetben jöhet jól. Az Oakley saját fejlesztésű technológiájának, a High Definition Optics®-nak köszönhetően az átlagnál magasabb optikai tisztasággal, vizuális hűséggel bír. A Sapphire Iridium lencsék ezen kívül semleges kontraszttal rendelkeznek, fényáteresztésük 20%-os.

 

E különleges napszemüveg kerete O Matter™ anyagból készült, mely ütésállósága mellett roppant mód könnyű is, így egész napos használat esetén is komfortos, biztonságos viselni. Végül, de nem utolsó sorban a design terén sem lehet okunk panaszra, hiszen gyönyörű kékes árnyalatát átlátszó, üveghatású keretezés egészíti ki. Exkluzív formavilágának köszönhetően ez az elsődlegesen sportos stílusú napszemüveg, akár egy lezser összeállításnak is remek kiegészítője lehet.