Blog

Oakley Red Iridium lencsék

2016.02.23 09:00

Oakley Red Iridium lencsék

 

Az Oakley Red Iridium lencséi leginkább utazáshoz, és a szabadban töltött akár sporttevékenységhez, akár kiránduláshoz a legideálisabb. A Red Iridium lencsék között ezért különféle fényviszonyoknak, és elfoglaltságnak megfelelően tudunk választani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ Red Iridium lencsék 15%-os fényáteresztő képességűek, UV-védelmi besorolása: 3. Közepes és erős fényviszonyokhoz egyaránt alkalmas, az iridium bevonat csökkenti a tükröződést, és felerősíti a kontrasztos látást.

+ Red Iridium Polarized lencsék 18%-os fényáteresztő képességűek, UV-védelmi besorolásuk: 3, a polarizált szűrő csökkenti a tükröződést az olyan felületekről, mint az aszfalt vagy a járda.

+ Red Iridum Vented lencsék fényáteresztő képessége 15%, erős vagy közepes erősségű fényviszonyokhoz ideális, UV-védelmi szintje: 3, erősíti a kontrasztot, iridium bevonata csökkenti a tükröződést.

Light + Red Iridium lencsék 40%-os fényáteresztő képességűek, 2-es típusú UV-védelemmel rendelkezik, csökkenti az infravörös fény hatását, növeli a kontrasztot, az iridium bevonatnak köszönhetően pedig a tükröződés is minimális.

OO Polarized Red Iridium lencsék 18%-os fényáteresztéssel rendelkeznek, UV-védelmi besorolása: 2. A polarizált szűrőnek köszönhetően segít megítélni a távolságot és a mélységélességet, emellett pedig telt színeket és fokozott vizuális kontrasztot biztosít.

Polarised Positive Red Iridium lencséket közepes és erős fényviszonyokhoz ideális viselni, emellett a iridium bevonat segít a tökéletesebb kontraszt érzékelésében, csökkenti a járdáról vagy aszfaltról visszaverődő fények kellemetlen hatását.

Positive Red Iridium lencsék 15%-os fényáteresztő képességgel rendelkeznek, az iridium bevonat pedig tovább csökkenti a tükröződést, növeli a kontrasztot erős vagy közepes fényviszonyokban.

 

Red Iridium lencsés napszemüveg kínálatunk