Blog

Oakley Black Iridium lencsék

2016.03.31 08:00

Oakley Black Iridium lencsék

 

 

A Black Iridium lencséket nappali, utcai használhathoz tervezték, amikor igen erős napsugárzással kell számolni, a lencsék 10%-os fényáteresztő képességgel rendelkeznek, tervezéstől függően. A lencse 3-as fokozatú UV-védelmi besorolással rendelkezik, az iridium bevonatnak köszönhetően csökkenti a tükröződést, ezáltal pedig még élesebb színlátást eredményez.

 

 

 

A Black Iridium polarized lencsék hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, annyi különbséggel, hogy 9%-os fényáteresztő képességű. A lencse kényelmes színlátást, és valósághű kontrasztot ad vissza.

A Black Iridium Vented lencse 9%-os fényáteresztő, 3-as, azaz teljes UV-védelem besorolást kapott.

A Black Persimmon Iridium Photochromic és Black Persimmon Iridium Photocromic Vented lencsék kültéren és beltéren is használhatók, beltéren 42%-os fényáteresztő képességgel rendelkezik, erős fényre elsötétül, és fényáteresztő képessége 10%-ra csökken. UV-védelmi besorolása: 2. Kiszűri a kék fényt, erősíti a kontrasztot, növeli a mélység érzékelést a legkülönfélébb fényviszonyok között is.

Kiváló hegyi kerékpározás, golf és minden olyan sporttevékenység közben, ahol sűrűn váltakoznak a fény-árnyék viszonyok.

A Clear Black Iridium Photocromic és Clear Black Iridium Photocromic Vented lencsék jellegzetessége, hogy erős fényben 10%-os,  borús időben pedig 66%-os fényáteresztő képessége aktiválódik. A széles spektrumon elhelyezkedő borús-napos fényviszonyokra lett tervezve, így ideális hasonló időjárásban végzett sporttevékenységhez.

A OO Polarized Blac Iridium lencsék 10%-os fényáteresztő képességűek, UV-védelmi besorolásuk: 3. A polarizációs technológiának köszönhetően egyensúlyt teremt a különböző fényhullámok között, így a viselője gazdag, élénk színeket és fokozott vizuális kontrasztot érzékel. A lencse segít megítélni a pontos távolságot, mélységélességet és a finom részleteket.

 

Black iridium lencsés napszemüveg kínálatunkat ide kattintva tudod megtekinteni!