Blog

Oakley Batwolf Polished Clear Ice Iridium

2016.08.11 10:12

Oakley Batwolf Polished Clear Ice Iridium

 

 

Az Oakley Batwolf napszemüvegek elsősorban tökéletes illeszkedésükről, kényelmes viseletükről ismeretesek. Autentikus, letisztult formavilággal rendelkeznek, mellyel stílusos megjelenést biztosítanak mindenkinek.

 

A Polished Clear Ice Iridium modell kerete a könnyed, ám strapabíró O Matter® elnevezésű anyagból készült. Ez a speciális keret amellett, hogy elnyeli az ütéseket, ugyancsak rendkívül kényelmes, akár egész napos viselet esetén is. Kialakítása szintén egyedülálló: három ponton illeszkedik az archoz, eloszlatva a súlyt, így bármiféle nyomásérzet nélkül stabilan viselhető.

 

Az Ice Iridium lencséknek köszönhetően nem kell szenvedni a vakító fény okozta kellemetlenségektől, hiszen az Iridium® bevonat visszatükrözi az ilyen jellegű zavaró tényezőket, finomítja a fényáteresztést. Az Oakley által kifejlesztett HDO technológia révén pedig garantált a kitűnő optikai tisztaság és az éles látás mindenféle szögből. Nem torzít, a távolságok is reálisan láthatók ezeken a lencséken keresztül.

 

Az UV-sugárzások káros hatásaitól sem kell tartanunk, ha ezt a Batwolf modellt választanánk, ugyanis maximálisan véd mind az UVA, az UVB és UVC sugárzásoktól. További különlegessége, hogy az átlátszó keretet díszítő „O” logó kivehető, és fém színű verzióra cserélhető. Ezzel az extrával hozzá tudjuk igazítani öltözékünkhöz ezt az exkluzív napszemüveget.

 

Kényelmes, strapabíró napszemüveg, mely egyedi megjelenést biztosít, miközben teljes mértékben védi a szemeket az UV-sugárzások káros hatásaival szemben.