Sport napszemüvegek

Sportoláskor egyáltalán nem mindegy, milyen napszemüveget viselünk, ebben az esetben ugyanis számos olyan szempontot kell figyelembe venni, amit utcai viseletnél nem. Ilyen például, hogy a napszemüveg a lehető legnagyobb mértékben passzoljonránk, futáskerékpározás vagy más sporttevékenység közben ugyanis könnyen leeshet, ha nem elég stabil. Az is fontos, hogy a lencse megfelelő látási viszonyokat biztosítson, illetve, hogy ne karcolódjon, a tökéletes látáshoz ugyanis elkerülhetetlen a tökéletes lencse.

Az R2 sport napszemüvegek prémium kategóriás termékek, melyek felveszik a versenyt a legnépszerűbb sport napszemüveg márkákkal is. A termékeket kimondottan a kerékpár versenyzők a futók és a vizisportok szerelmeseinek  igényei alapján gyártották. Minden R2 napszemüveg UV 400 szűrős, így védi a szemet az ultraibolya sugárzástól. A keret anyaga grilamidból és  polikarbonátból készül. Több modell fényre sötétedő fotokróm lencsékkel, számos modell  tükröződéstgátló platina tükörbevonattal is el van látva, de cserélhető lencsés modellek is találhatóak a kollekcióban. Többségük polarizált napszemüveg. Diportiás szemüveget viselők számára optikai betéttel kiegészíthető modellek jelentik a tökéletes megoldást.

A RELAX sport napszemüvegek szintén magas minőséget képviselnek egy alacsonyabb árfekvésben. Ebben a márkában elsősorban a polarizált és platina bevonatos modelleket találhatunk, melyek szintén megfelelő társak sport közben. Minden szemüveg UV 400 szűrős, így megfelelően védi a szemetaz ultraibolya sugárzástól.

RELAX napszemüvegek garantáltan biztosítják az optimális látási viszonyokat sportolás közben. A Relax szemüvegek többségének lencséi polikarbonátból készültek, így könnyűek, vékonyak, ennek ellenére rendkívül kemények, karc- és ütésállóak, ennek köszönhetően a lencse sérülése nem fogja zavarni a látásunkat. A lencsék UV 400 bevonata gondoskodik a szem megfelelő védelméről, hiszen 100 százalékban kiszűri a nap káros sugarait, és blokkolja mind a három ultraibolya sugárzási tartományt.

Kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk.