R2 sport napszemüvegek

Sportoláskor egyáltalán nem mindegy, milyen napszemüveget viselünk, ebben az esetben ugyanis számos olyan szempontot kell figyelembe venni, amit utcai viseletnél nem. Ilyen például, hogy a napszemüveg a lehető legnagyobb mértékben passzoljonránk, futáskerékpározás vagy más sporttevékenység közben ugyanis könnyen leeshet, ha nem elég stabil. Az is fontos, hogy a lencse megfelelő látási viszonyokat biztosítson, illetve, hogy ne karcolódjon, a tökéletes látáshoz ugyanis elkerülhetetlen a tökéletes lencse.

Az R2 napszemüvegek prémium kategóriás termékek, melyek felveszik a versenyt a legnépszerűbb sport napszemüveg márkákkal is. A termékeket kimondottan a kerékpár versenyzők a futók és a vizisportok szerelmeseinek  igényei alapján gyártották. Minden R2 napszemüveg UV 400 szűrős, így védi a szemet az ultraibolya sugárzástól. A keret anyaga grilamidból és  polikarbonátból készül. Több modell fényre sötétedő fotokróm lencsékkel, számos modell  tükröződéstgátló platina tükörbevonattal is el van látva, de cserélhető lencsés modellek is találhatóak a kollekcióban. Többségük polarizált napszemüveg. Diportiás szemüveget viselők számára optikai betéttel kiegészíthető modellek jelentik a tökéletes megoldást.

Kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk.

Válogasson termékeink között, hogy megtalálja az önhöz legjobban illő modellt! Minden modellre 2 év garanciát biztosítunk.

 

 

Tovább
 

 

Gimpex Sport Shop

 

Napszemüvegek, sport napszemüvegek, síszemüvegek akár ingyenes szállítással! R2 szemüvegek 24 hónap extra garanciával. 

 

30 napos pénz-visszafizetési garancia a megszokott  14 nap helyett!

Ha nem vagy 100%-ig elégedett a termékkel, küldd vissza a számlával együtt és mi visszafizetjük az árát!

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS 20 000 Forint felett!

 

Minden napszemüveghez ajándékdoboz és puha zsák!!! 

 

Rendeld meg most, már küldjük is futárral!

A raktáron lévő terméket 48 órán belül leszállítjuk!

Tovább