Blog

Mire figyelj, hogy jól álljon a napszemüveg?

2015.07.10 10:56

Mire figyelj, hogy jól álljon a napszemüveg?

 

Amikor napszemüveget választunk, egyértelmű, hogy a minőségi szempontokon kívül azt is figyelembe vesszük, hogy jól is álljon, hiszen ez egy fontos kiegészítő. Ha azonban körbenézünk az utcán, rájöhetünk, hogy ijesztően sokan nyúlnak mellé, mind a szín, mind a forma tekintetében.


 

De vajon mire kell figyelni a napszemüveg kiválasztásakor?

 

  • Ne legyen szélesebb, mint a fejed! Legtöbbször ettől néz ki furcsán valakin egy napszemüveg: egyszerűen túl nagy a fejére. Figyelj arra, hogy ne „lógjon le” a fejedről.

  • Vedd figyelembe a bőröd színét! Ahogy ruhákból sem áll jól mindenkinek minden szín, úgy napszemüvegből sem. Aki például nagyon sápadt, annak nem biztos, hogy a fehér keret egy jó választás.

  • Óvatosan az extrém formákkal! Az extrém formák néhány embernek nagyon jól állnak, a többség azonban egész egyszerűen csak nevetségesen mutat benne. Kérjük ki környezetünk véleményét, mielőtt egy ilyet kezdünk el hordani!

  • Menjen a ruháinkhoz. Ha igazán tökéletes összhatást akarunk, gondoljuk át, milyen színű ruhákat hordunk leggyakrabban, és ehhez igazítsuk a napszemüveg színét. Az is jó ötlet, ha többféle színű napszemüveget vásárolunk, így mindig igazíthatjuk az öltözékünkhöz.

--