Blog

Minőségi napszemüveg lencse? Akkor Oakley!

2016.04.03 08:00

Minőségi napszemüveg lencse? Akkor Oakley!

 

Sok esetben hajlamosak vagyunk napszemüveg választáskor a dizájnt részesíteni előnyben, annak ellenére, hogy a megfelelő lencse sok esetben fontosabb, mint maga a keret minősége. És ugye ki mondta, hogy egy napszemüveg lencse nem lehet dizájnos, mindamellett, hogy maximálisan védi szemünket a káros sugaraktól, kiszűri a napszakok függvényében fellépő zavaró fényeket?

 

 

 

 

Az Oakley napszemüvegeket választásakor olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy egyszerre kapjuk meg az egyedi dizájnnal, és maximális minőséggel rendelkező lencsét és keretet.

 

Az Oakley napszemüveg gyártó cégre egyértelműen jellemző a folyamatos fejlesztés, az új megoldások keresése, mind a sportnapszemüvegek, mind a dioptriás napszemüvegek és lencsék terén. A márka elkötelezett a 100%-os minőség mellett, lencséi olyan anyagból készülnek, ami teljes mértékben kiszűri az UVA, UVB és UVC sugarakat, amihez hozzájárul az is, hogy a lencsék mellé olyan kereteket használnak, amelyek illeszkedésük révén tökéletesen fedik a szem és a szem környékét.

 

Az Oakley lencsék 1975-től napjainkig óriási fejlesztésen és változáson mentek keresztül, ahhoz azonban, hogy vásárlói szemmel is megértsük, fontos beszélni a lencsék anyagáról, funkciójáról. Míg a hagyományos eljárással polarizált lencsék minősége nagyságrendekkel silányabb, addig az Oakley lencséi egyedi szabadalmak és technológiai háttér összességével készülnek, mérnöki tervezéssel, és megelőző tesztek sokaságával kerül egy-egy lencse a piacra.

A választék széles körű, a teljesen átlátszó lencséktől a Black iridum bevonatos lencséig tud a felhasználó választani, annak függvényében, milyen tevékenységhez és időjárási viszonyokban szeretné jellemzően használni.

Oakley napszemüveg kínálatunkat ide kattintva tudod megtekinteni!