Blog

Mikor jelennek meg a 2018-as napszemüveg modellek?

2017.11.01 10:24

Mikor jelennek meg a 2018-as napszemüveg modellek?

A tervezők íróasztalán valószínűleg már a lezárt dossziék egyikében találhatók azok a napszemüveg modellek, melyek 2018-ban aratni fognak. A jövőben érkező napszemüveg trend jellemvonásai nagyon jól kiolvashatóak az aktuális vonulatok sajátosságaiból. Nincs új a nap alatt – ezt erre a területre több szempontból is érthetjük. Egyrészt a napszemüveg viselése örök divat marad, évszaktól függetlenül (hiszen ne felejtsd el, hogy az UV-sugárzás ősszel is érinti szemeidet). Másrészt a stílusjegyek időről-időre ismétlődnek. Lehet, hogy némi eltérés tapasztalható, az előző esztendőkhöz képest, de pontosan ez a variálhatóság tartja fenn az érdeklődést.


A 2018-as napszemüveg modellek tulajdonságai nagyon hasonlítanak az idei év kollekcióinak markáns jellemzőihez. Hogy melyek ezek? A 2017-es szezont akár a provokáció, és a bevállalás korszakának is tekinthetjük. A megjelenő élénk, olykor hivalkodó színek, vagy éppen a retróból visszahozott, „nagymamás” keretek olyan ötvözetei léptek a napszemüvegek pódiumára, amik joggal nevezhetőek vérlázítóan egyedinek, a szó nem pejoratív értelmében.

Természetesen, ha te a visszafogottság híve vagy, akkor sem kellett, s a jövőben sem kell nélkülöznöd a napszemüveg viselés, semmivel össze nem téveszthető élményét. Ezen a ponton mutatkozik meg a legjobban, hogy mennyire nincs új a nap alatt. Minden egyes, már bevált kerettípus (kerek, cicás, bridge) megtalálható a palettán, de a keret nélküli megoldások is hatalmas népszerűségnek örvendenek.

Ha idén beleszerettél a vadító színösszeállításokba, a nagyméretű keretekbe (érdekes, de a nagyságbeli változtatás folyamatosan jelenlévő „trend” a trendben), akkor ezekről a 2018-as évben sem kell lemondanod. Az érkező modellek ugyanis, folytatva a 2017-ben kijelölt utat sokszínűségükkel, sokoldalúságukkal garantáltan elvarázsolnak!