Blog

Kinek nem áll jól a hatalmas napszemüveg?

2015.10.12 08:00

Kinek nem áll jól a hatalmas napszemüveg?

 

 

Évek óta komoly népszerűségnek örvendenek a hatalmas lencsével bíró napszemüvegek. Közkedveltségük elsődleges oka, hogy az általános vélekedés szerint ezek a napszemüvegek mindenkinek jól állnak. Ki kell azonban ábrándítanunk a „zümi” napszemüvegek kedvelőit: egyáltalán nem állnak jól mindenkinek.

Ki az, aki inkább ne hordjon ilyet?

 

  • Akinek túl keskeny a feje. A keskeny fejről ezek a napszemüvegek nagyon lelógnak kétoldalt, így aztán viselőjük tényleg úgy néz ki, mint egy lódarázs. A túl nagy napszemüveg inkább nevetséges, mint menő vagy divatos.

  • Nagy kerek fejű emberek. A nagy, kerek fejen egész érdekesen mutat a nagy, kerek napszemüveg, ez nem kérdés. Azonban ez nem az előnyös értelemben vett „érdekes” külsőt kölcsönöz, így jobb inkább elkerülni.

  • Akinek nem passzol a stílusához. Bizony, mint szinte mindent, a napszemüveget is tudni kell viselni. Ha nem passzol a stílusunkhoz a nagy, kerek napszemüveg, inkább hagyjuk ki. Csak divatból ne hordjunk valamit, amit nem érzünk magunkénak, mert ez bizony kívülről is látszódni fog!