Blog

Jennifer Aniston kedvenc napszemüvegei

2014.10.03 17:01

Jennifer Aniston kedvenc napszemüvegei

 

 

A hollywoodi sztárok nemcsak ruhatárukkal, hanem kiegészítőikkel is utat mutatnak rajongóiknak: sokan követik kedvencük stílusát, legyen szó akár táska-, akár napszemüvegdivatról. Jennifer Aniston, a Jóbarátok egykori sztárja nemcsak sokoldalúságáról, hanem jó ízléséről is híres. A színésznőként, rendezőként és producerként is jegyzett Aniston stílusát rengeteg rajongó másolja szerte a világon.

 

 

 

A színésznő szereti a sokoldalú darabokat

 

A sztár szemüvegei és napszemüvegei kiválasztásánál is figyelembe veszi a legújabb divatot; az elmúlt években számtalan rendezvényen kapták lencsevégre híres tervezők alkotásait viselve. A Vogue 2012-es jótékonysági estjén például egy Tom Ford-napszemüveget hordott, amelyet már nyáron, egy séta alkalmával is láttak rajta: nem csoda, hiszen a modell sokoldalú, elegáns és sportosabb alkalmakra egyaránt viselhető. A téglalap alakú keret kiemeli a színésznő arcának vonásait.

 

A sztár számára divat legalább olyan fontos, mint az éleslátás

 

Korábban a reptéren egy Oliver Peoples-modellben látták, amelyben komoly üzletasszony benyomását keltette. Párizsban egy Ray-Ban 3025 Aviator Metal napszemüvegben örökítették meg; párja egy hasonló modellt viselt. A színésznő egyáltalán nem szégyelli, hogy nemcsak a nap ellen, hanem az éleslátás érdekében is szemüveget kell hordania. A dioptriás változatok esetében sem hagyja figyelmen kívül a divatot: egyik kedvence például egy teknőcszínű Ralph Lauren-modell.