Blog

Infinite Hero kollekció háttere

2016.06.21 11:24

Infinite Hero kollekció háttere

Az Infinite Hero valójában egy non-profit szervezetet takar, melynek fő célja a hazatérő katonák mentális és fizikális állapotának helyreállítása, a családjuk támogatása.

A szervezet elnevezését az az eszme ihlette, mely szerint a hősök áldozataira mindig emlékeznünk kellene. Semmilyen vallás, politika nem áll a háttérben, kizárólag arra törekednek, hogy a rendelkezésre álló erőforrásokkal támogassák a hősöket és családjaikat. Az Oakley a bátorság és a hősiesség előtt egy olyan kollekcióval kíván tisztelegni, melynek megvásárlásaival a nettó árbevétel 15%-át e szervezet számára ajánlják fel. Ha te is tiszteled a saját életüket egy magasabb cél érdekében kockáztató katonákat, akkor akár te is támogathatod őket egy Infinite Hero kollekciós napszemüveg megvásárlásával.

Természetesen a nemes cél mellé rendkívül magas színvonalat képviselő napszemüvegek társulnak. A kollekcióba tartozó Fuel Cell Carbon Black Iridium elnevezésű darab megjelenésében is illeszkedik az ügyhöz, hiszen a keret ízléses terepmintázattal van dekorálva. A napszemüvegkeret alapanyagát a különleges „O” Matter adja, amely kényelmes, súlyra könnyű, azonban masszív, ütésálló. A keretről még tudni kell azt is, hogy három helyen illeszkedik a fejhez, így sokkal stabilabb érzetet nyújt viselésekor. A lencsék iridium bevonatot kaptak, melyek kiváló szolgálatot tesznek a legvakítóbb napsütésben is, hiszen mérséklik a tükröződést és javítják a színérzékelést.

Az Infinite Hero kollekció tehát strapabíró, letisztult megjelenésű, sportos napszemüvegeket foglal magába, melyek megvásárlásával egy non-profit szervezetet támogathatunk.