Blog

Hogyan védd meg a napszemüveg lencséjét?

2015.11.09 13:25

Hogyan védd meg a napszemüveg lencséjét?

 

 

A napszemüveg nemcsak kiegészítő, hanem egy nagyon fontos védelmi eszköz is a szemünk számára, már amennyiben minőségi darabot vásárolunk. Éppen ezért nagyon fontos, hogy kellőképpen vigyázzunk rá, hogy sokáig használhassuk. A legkényesebb pont értelemszerűen a lencse. Vajon hogyan lehet ezt megóvni?

Ezt teheted a lencse védelmében:

 

  • Válassz olyan lencsét, ami ellenáll a karcolódásnak! A karcmentes lencse nagyon megkönnyítheti a dolgodat, hiszen így nem kell attól félned, hogy baja lesz a napszemüvegnek, ha például véletlenül leejted.

  • Hordd tokban! Nagy hiba a napszemüveget csak úgy magában berakni a zsebedbe, vagy bedobni a táskádba! Azon túl, hogy eltörhet, szétjöhet a szára, a lencse is kieshet vagy eltörhet, illetve nem árt tudni, hogy még a karcmentes lencsék se állnak azért ellen mindennek.

  • Azonnal tedd a tokjába, ha nem használod! Ne a fejedre told fel, és ne magad mellé dobd le a padra! Leesik, ráülsz, és máris végleg tönkremehet a napszemüveg. Még ha az eséstől nem is lesz baja, ráléphetsz, és garantáltan összetörik, a padon pedig ráülhetsz te, vagy valaki más.

Ide kattintva tudod megtekinteni tok kínálatunkat!