Blog

Fire Iridium Oakley lencsék-2

2016.02.25 06:00

Fire Iridium Oakley lencsék

 

Nagyon erős napsütésre nem csak nyáron kell számítani. A téli sportok szerelemesei is megtapasztalhatták már milyen kellemetlen érzés, amikor a hóról visszaverődő napfénytől szinte elvakulunk, látóterünk beszűkül, szemünk könnyezik. A visszaverődő napfény igazán kellemetlen élményekkel tarkíthatja téli pihenőnket, ám, ha ehhez megfelelő lencséjű napszemüveget választunk, akkor kifejezetten a téli pihenésre tudunk koncentrálni, élvezni a gyönyörű, hóborította tájat, hegyeket.

 

 

 

 

 

 

Az Oakley saját fejlesztésű lencséi között megtaláljuk a Fire iridium lencséket, amelyeket kifejezetten síeléshez fejlesztett, a hóról visszaverődő, erős napfény, a csillogás kiküszöbölésére, így mindegyik Fire iridium lencse a legmagasabb, a 3-as besorolást kapta.

 

A Fire Iridium (Vented) lencsék 16%-os fényáteresztő képességgel rendelkeznek, közepes és erős fényhez vagy csillogós fényvisszaverődéshez ideális. Az iridium bevonat segít tovább finomítani a kontrasztot, valamint erősen csökkenti a tükröződést, kényelmes látást biztosítva ezzel viselőjének, mivel javítja a látásélességet is.

 

A Fire Iridium polarised lencsék mindössze 10% fényáteresztő képességűek, így kifejezetten alkalmasak az extrém erős napfényhez, valamint az erős fényvisszaverődéshez. Így sportoláshoz ideális, mivel a kontrasztos látást és a mélységélességet is növeli. Az iridium bevonatnak és a polarizált megoldásnak köszönhetően csökkenti a fényvisszaverődést és a csillogást.

 

A Fire Iridium polarizált lencsékkel valóban minőségromlás nélkül sokkal tisztábban, és valóban élesebben látunk, nem úgy mintha a szemünknek kellene megküzdenie az éles fénnyel vagy a zavaró csillogással, ami havas területen hosszabb ideig tartózkodva, akár ideiglenes látáskárosulást is okozhat.

 

 

Fire Iridium lencsés napszemüveg kínálatunkat ide kattintva tudod megtekinteni!