Blog

A fém napszemüvegkeretek előnyei

2014.08.05 17:51

A fém napszemüvegkeretek előnyei

 

A napszemüvegkeretek jellemzően műanyagból vagy fémből készülnek. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is, így annak, aki szeretné feldobni öltözékét egy új divatos kiegészítővel, saját igényei szerint kell kiválasztania a megfelelő darabot. A fém kereteket általában alumínium, flexon vagy titán felhasználásával gyártják. Acélt is alkalmaznak, azonban ez utóbbi szűkebb színválasztékot tesz lehetővé.

 

 

 

 

Alumínium keretek

 

Az egy kevés szilikont és vasat tartalmazó alumínium kemény és erős. Színe sokféle lehet, az ezüsttől a barnán és a feketén keresztül az élénkebb árnyalatokig. Előnye, hogy nem irritálja a bőrt, visszafogott, elegáns hatást kelt, nem kopik, nem korrodálódik, és ellenáll a melegnek is.

 

Titán keretek

 

Az olykor nikkellel vagy rézzel ötvözött titánból készült keretek kopásállóak és tartósak. A titán szintén nem rozsdásodik, könnyű és erős.

 

Flexon memória keretek

 

A flexon egy könnyű, antiallergén anyag, amely erős és rugalmas. Nem rozsdásodik, sportoláshoz is viselhető, és egy erősebb fizikai behatás után is képes ismét felvenni eredeti formáját.