Blog

Ezért különleges az Oakley baseball sapka

2016.02.01 09:01

Ezért különleges az Oakley baseball sapka

Ha akarjuk divatos, ha akarjuk, visszafogott, de mindenképp minőséges és kényelmes: az Oakley baseball sapka igazi trend. Olyan stílusjegy, amiért minden minőséget kedvelő bátran odanyújtja a fejét. Ne az árát nézzük, az ma már nagyon keveset árul el a termékről, hanem az anyagot. Ki gondolta volna, hogy az Oakley baseball sapka titka nemcsak a vonzó és trendi külső, hanem a belső kialakítás is?

 

Csak egyszer kerüljön a fejünkre Oakley baseball sapka, azonnal megérezzük a különbséget. Mit figyelhetünk meg azon túl, hogy a nagy választékból valóban a legjobb színt húztuk fel? A sapka nem szorít, nem feszít, kényelmes. A különleges hydroxil szövet igen jól védi a fejet a külső hatásoktól. Jogos azonban a kérdés: mi történik egy különösen fülledt, nyári időszakban, amikor hatalmas a hőség, és erősen tűz a nap? Az Oakley baseball sapka nedvesség elvezető technológiája megvédi a fejet a túlmelegedéstől. A külső felületen megnő a párolgás, így nem nedvesedik be a hajunk, megóvjuk magunkat a sorozatos kellemetlenségektől.

 

Az Oakley baseball sapka személyre szabott. A tervezők változatos formavilággal és eltérő kialakítású simlikkel párosítják a legkülönbözőbb színeket. A szürke-piros, vagy kék-fekete kombinációk mellett igazán trendi az egyszínű sapka is. Stílus-függő, hogy hálós hátsóval gyártott darabot vagy esetleg zárt, széles simlivel kialakított Oakley-t vásárolunk. Különösen kényelmes a nagyobb részben gyapjúból gyártott Oakley baseball sapka!

 

A párolgás akkor is fontos egy baseball sapkánál, ha ez első hallásra furcsán hangzik. A hő jelentős része ugyanis a fejbőrön keresztül távozik. Ezért érdemes egy jó minőségű, megfelelően kialakított darabot beszerezni.

 

Az Oakley baseball sapka hatalmas előnye, hogy a trendet minőséggel párosította. És fordítva is igaz: a rajongók mindig megtalálják a divatos új darabokat, ha már lecserélnék az elnyűtt Oakley baseball sapka-készletük!