Blog

Ismerd meg az Eric Koston kollekciót!

2016.05.20 12:00

Ismerd meg az Eric Koston kollekciót!

 

Eric Koston 1975. április 29.-én született Tájföldön, Bangkok városában. Profi gördeszkásként szerzett magának hírnevet, de emellett a sokak számára ismert Fourstar Clothing nevezetű cég társtulajdonosa, Guy Mariano mellett. 

 

 

 

 

Az 1996 áprilisa óta működő cég természetesen a gördeszkásokat célozza meg elsődlegesen, és a névből következtethetően ruhákkal foglalkoznak. Ha mindez még nem lenne elég, Koston egy privát, beltéri gördeszkapark, a The Berrics tulajdonosa is, a szintén gördeszkás Steve Berra-val együtt. A név Berra vezetéknevéből és Koston keresztnevéből jött létre („Ber” és „ric” összeadásával). A gördeszkaparknak weboldala is van, mely mindenféle gördeszkázással kapcsolatos profi videós anyagot, információt tartalmaz.

 

Eric Koston személye tehát nem véletlenül ihlettet meg egy egész napszemüveg kollekciót. Az ide tartozó termékek nem csupán megjelenésükben, de tudásukkal is magas színvonalat képviselnek. A HDO technológiával ellátott lencsék biztosítják az éles látást, melyből kifolyólag sportolóknak is tökéletes választás lehet a kollekció bármely tagja. Az Iridium bevonat vagy éppen a speciális Dark Grey lencsetípus gondoskodik a hibátlan színérzékelésért, akár a legvakítóbb napsütésben is. Az esetleges balesetek esetére pedig kiváló védelmet nyújt a lencsék plutonite tartalma. Az Eric Koston kollekciós napszemüvegek kerete „O Matter” nevezetű anyagból készült, amely tartóssága és ütésállósága mellett rendkívül könnyű anyag, így a kényelem miatt sem kell aggódni.

 

A napszemüvegek egyedülálló formatervezésüknek köszönhetően kiegyenlítetten, stabilan illeszkednek a fejhez, mindenféle kényelmetlen érzés nélkül. Mindezeken felül pedig 100%-os UV védelemmel vannak ellátva, így szemünk épségét sem kell félteni.

 

Az Eric Koston széria megjelenésében kitűnően tükrözi a gördeszkásokra jellemző stílusvilágot, azonban ezek a lezser, fiatalos darabok e sportot kevésbé kedvelők köreiben is igen népszerűek.