Blog

Dioptriás napszemüveg ára

2016.01.25 11:39

Dioptriás napszemüveg ára

Nemcsak kényelmes, de pénztárca kímélő alternatívát nyújtanak a dioptriázható napszemüvegek azoknak, akik nem köthetnek kompromisszumot az optikai lencsével. A típus kifejezetten egyszerű megoldást kínál: egy mozdulattal beilleszthető az optikai keret, így a vonzó formájú napszemüveg egyszerre biztosítja az éles látást és az UV-sugarakkal szembeni védelmet. A szabadtéri sportot kedvelőknek ez különösen jó hír, de mégis mennyire kell a zsebünkbe nyúlni, ha ezt a kiváló variációt választjuk? A visszatükröződő hófelület és a napfény miatt ez kérdés bármely évszakban időszerű.

Dioptriás napszemüveg

Kiváló design, kedvező áron

Elsőre talán azt gondolhatjuk, hogy a dioptriás napszemüveg ára az optikai lencse és a napszemüveg költségeiből tevődik össze. Azonban mégsem kell mindkét alkotóelemet kifizetnünk. A gyártók a clip-in, azaz optikai keretes megoldással biztosítják azt, hogy töredékösszegért juthassunk hozzá a termékhez. Valójában egy dioptriázott UV szűrős lencsét kapunk a vásárlásnál, ami árban jóval kedvezőbb lesz!
Nem is említettük azt, hogy a dioptriás napszemüveg ára valójában egy kiválóan design-olt terméket rejt magában. Ugyanis a tervezők kifejezetten ügyeltek arra, hogy elkerüljék az otromba formákat, ideje múlt kerettípusokat. Nem véletlen, hogy a dioptriázható napszemüvegek típusai a sportszemüvegek közül kerülnek ki. Könnyű, ütésálló és tartós lencséjük szintén polikarbonát keretbe illeszkedik.

 

Praktikus megoldás a szemüvegeseknek

A dioptriás napszemüveg ára végre nem kényszeríti a szemüvegeseket pótmegoldásokra. Nemcsak otromba az egymásra helyezett optikai- és napszemüveg keret, de megakadályozza a felszabadult mozgást is.

Rendkívül jó hír a szemüvegeseknek, hogy a dioptriás napszemüveg ára gyors, kényelmes, ugyanakkor esztétikus megoldást kínál az eddigi problémás helyzetekre!