Blog

Bronze polarised Oakley lencsék

2016.02.11 09:56

Bronze polarised Oakley lencsék

 

Ahogy előző cikkeinkben is hangsúlyoztuk az Oakley lencséit célirányosan fejlesztette ki a különféle szabadidős tevékenységekhez.

A bronze polarised lencsék például kifejezetten a vízparti vagy vízen történő sportoláshoz ideálisak, mivel a lencse bevonata és kiképzése a vízparton, vízen fellépő, csillogó tükröződéseket hivatott csökkenteni, ezért ezek a bronze polarizált Oakley lencsék kifejezetten az erős napsütéstől védik a  szemünket.

 

 

 

 

 

 

A Bronze lencse védő indexe 2, 22%-os fényáteresztő képességgel rendelkezik, kifejezetten az erős napsütéshez tervezték, ezért vízparton és vízen is kontrasztos látást biztosít, segít a távolság megítélésében, illetve az erős napsütés okozta szemfáradságot is megelőzhetjük használatával.

A Bronze polarised lencsék védő indexe 3, 15%-os fényáteresztő képességű, és a bevonatának, valamint színének köszönhetően akár extrém erős napsütésben is óvja szemünket a károsodástól, emellett pedig segít a kontrasztos látásban, illetve a mélységélességet is növeli. Így minden körülmények között (akár erős, akár közepes napsütésben) tökéletes látást biztosít.

A Dark Bornze lencsék védő indexe 3, 12%-os fényáteresztő képessége révén az extrém erős napsütésben is ideális, valamint a víz felületről visszaverődő csillogást is nagymértékben csökkenti, növeli a kontrasztot, és szinte tökéletes mélységélességet biztosít.

 

Ha hajókázáshoz, horgászathoz, vízi sporthoz, víz melletti szabadidős tevékenységhez keresel ideális lencséjű napszemüveget, akkor az Oakley bronze lencséi között megtalálod az ideálisat, annak függvényében, milyen erős napsütésre kell számítanod adott tevékenység végzése közben, hogy mindez kicsit se rontsa a szabadidő adta élmény maximális kihasználását.

Bronze lencsés napszemüveg kínálatunkat ide kattintva tudod megtekinteni!