Blog

A napszemüveg öltöztet ?!

2017.12.14 08:32

A napszemüveg öltöztet?

A napszemüveg stílus. A stílus pedig maga az ember. Ebből egyértelműen kiderül, hogy egy jól megválasztott szemüveggel szinte új arcot varázsolhatunk magunknak. Eltűntethetjük az előnytelennek vélt vonásainkat, s kihangsúlyozhatjuk vonzó szexepiljeinket. Arról nem is beszélve, hogy pusztán a viselésével kiaknázhatjuk a benne rejlő, látásunkat védelmező pozitívumokat.

A hatalmas lencsék szó szerint ápolnak, és eltakarnak. Ha fáradt vagy, karikásak a szemeid, és nem kívánod a világ elé tárni ezt az elszomorító látványt, akkor elegendő felvenned napszemüvegedet. A ráncok hirtelen kisimulnak, a tekinteted megváltozik, s véka, pontosabban lencse alá rejtheted kimerültséged jeleit.

Ez csak egy aprócska példa a milliónyi variáció közül, ami a rendelkezésedre áll akkor, amikor napszemüveget keresel.

Érdemes külső segítséget kérned a konkrét modell kiválasztásánál, céljaidnak megfelelően.

Döbbenetes változások mehetnek végbe pusztán egy jól megválasztott típus hatására. Az arcszerkezetedhez illő nagyságú, színű, formájú szemüveg markánsan befolyásolhatja karakteredet.

Arcod éles vonásai gyengíthetőek, vagy éppen visszafogott arcíved erőteljesebbé varázsolható.

Minden csak attól függ, hogy pontosan mi a célod: lágyítani szeretnéd vonásaidat, vagy megkeményíteni arcformádat. Hihetetlen, de egy napszemüveg bármelyik változást képes valósággá tenni.

Egy szemüveg, nem szemüveg!

Nem véletlen, hogy a legtöbben úgy tartják: egyetlen napszemüveg nem elég a tökéletes elégedettséghez.

A különböző színárnyalatok pompás játéka, a keretek íveltségének kreatív sokoldalúsága a stílusosság kimeríthetetlen forrásává teszi a napszemüvegviselést.

Itt az ideje, hogy te is ilyen lencsén keresztül szemléld a világot!