Blog

Létezik-e törhetetlen napszemüveg?

2015.08.11 14:28

Létezik-e törhetetlen napszemüveg?

 

Ez a kérdés sokakban felmerül, a legtöbbünkben azért, mert a napszemüveg egyes embereknél erősen fogyóeszköz – van, aki folyton elhagyja, leejti, ráül. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, talán már rég eljutottál odáig, hogy 2000 forintnál drágább szemüveget nem is veszel, mert minek, úgyis hamar búcsút kell mondanod neki. Ennek a döntésnek viszont a szemed nem biztos, hogy örül!Létezik e törhetetlen napszemüveg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A megoldás: törhetetlen napszemüveg

 

Ez valóban megoldás lenne, de kérdés, hogy létezik-e ilyen. Nos, természetesen nem. Semmi nincs a világon, amit ne lehetne tönkretenni, egy napszemüveget pedig pláne nem nehéz, tekintve, hogy nagyrészt fémből vagy műanyagból készül. Olyan azonban létezik, amit nagyon nehéz összetörni, például egy leesés még nem fogja tönkretenni.

 

Ez nem jelenti azt, hogy akkor veszünk egy ilyen darabot, és le van tudva a gond, nem is kell rá vigyázni többé, hiszen, ahogy említettük, ezek sem teljesen törhetetlenek. Ahhoz viszont hozzájárulhatnak, hogy végre egy minőségi napszemüveget vegyél, ami mégsem kidobott pénz, mert nem teszed tönkre egy hónap alatt. Már csak arra kell figyelned, hogy ne hagyd el!