Blog

G30 Oakley lencsék

2016.02.21 09:00

G30 Oakley lencsék

 

Ha Oakley lencsékről van szó, megszokhatjuk, hogy a legkülönfélébb szabadidő tevékenységekhez igazított lencsetípusokat találunk a felhozatal között, ami megfelel a világ élsportolói igen magas elvárásainak is. Az Oakley ezzel a különleges fejlesztésével stabil és széles utat taposott ki a sportteljesítményeket támogató napszemüveg piacán.

 

 

 

 

A G30 Oakley lencséket kifejezetten a golfozóknak fejlesztették ki. Az iridium bevonat a tükröződésmentes felületet biztosítja, ami golfozás közben ideális állapotot teremt arra, hogy csak a játékra koncentráljunk, a környezetből érkező zavaró fényhatásoktól mentesen.

Az Oakley kínálatában többféle G30 lencsét találunk, fényviszonyoktól függően választhatunk:

 

G30 Iridium (Vented) lencse, a fényáteresztő képessége 30%, így a védelmi indexe: 2, ezért inkább beltéren és közepes fényviszonyok között ajánlott a használata sportolás közben. A piros lencse iridium bevonatot kapott a kontraszt növelésére és a tükröződés csökkentésére, emellett pedig a lencse növeli mélységérzékelést is.

 

G30 Black Iridium lencse, fényáteresztő képessége 25%, közepes erősségű fényviszonyokhoz ajánlott, a lencse iridium bevonatának köszönhetően csökkenti a csillogást, segít, hogy a megfelelő sportteljesítményre koncentráljunk. Mindehhez hozzájárul a lencse által biztosított kontrasztos látás.

 

G30 Polarized Iridium lencse, a nagy lencsének köszönhetően a legalkalmasabb mindazok számára, akiknél egyértelmű feltétel az aktuális játékra való koncentrálás zavaró tényezők nélkül. A polarizált iridium bevonatú G30 lencse erős és közepes napsütésben is ideális, épp ezért a változó erősségű fényviszonyok között is megállja a helyét. A lencse 3-as besorolású indexszel rendelkezik, és 15%-os fényáteresztő képességével lehet a rendszeresen golfozók álma.