Blog

2016-os újdonságok az Oakley-tól

2016.08.31 12:46

2016-os újdonságok az Oakley-tól

 

Idén nem csupán a már meglévő kollekcióit bővíti a világhírű napszemüveg gyártó cég, hanem teljesen új szériákkal is előállt. A Trillbe, a Trillbe X, az Elmont, a Straightlink és a Two Face XL rengeteg újdonsággal örvendeztet meg minket mind a formatervezés, mind a technológia területén.

 

oakley napszemüveg

 

Mindemellett azonban a már jól ismert kollekciókon belül is számtalan új modellre bukkanhatunk. Az EVZero™ Pitch sportnapszemüveg széria 6 új modellel növekedett, amelyek általános viselet mellett tökéletesek lehetnek többek között futáshoz, kerékpározáshoz.

 

A Link kollekció legújabb szerzeménye a Straightlink széria, amelyek szögletes formájú, Unobtainium® rétegű lencsékkel rendelkeznek. A 8 újdonság között vízi sportokhoz is alkalmas napszemüvegek is vannak, mint például a Matte Black Prizm Deep Water Polarized, vagy a Matte Rootbeer Prizm Shallow Water Polarized modellek.

 

Prizm™ lencse technológiás napszemüvegeket is fellelhetünk az Oakley 2016-os újításai között. Ezen modellek kitűnő kontrasztot, optikai élességet és részlet gazdag látást biztosítanak, akár a legváltozatosabb terepeken, fényviszonyok között is. Három Prizm Snow, amelyek havas környezetbe, illetve kettő Prizm Road frissítéssel ismerkedhetünk meg idén.

 

Rendkívül modern design-al rendelkeznek az új Trillbe napszemüvegek. Shield lencséikkel, kissé homorú formájukkal teljes védelmet, takarást nyújtanak a szemeknek. A keretük a könnyed, ütésálló O Matter™ anyagból készült. A kollekció nagyon változatos, élénk színű lencsékkel érhető el, van köztük Violet, Torch vagy Sapphire Iridium, illetve 24K és Warm Grey is.

 

oakley napszemüveg

 

A Trillbe X modellek ezzel szemben lágyan kerekített lencséket kaptak, formaviláguk a vintage és a modern stílus ötvözetét képezi. Ezt a kollekciót kiegészítették a HDPolarized™ technológia előnyeivel, így maximálisan kiszűrik a kellemetlenül vakító fényt. Ez esetben is élénk színű lencsék széles választéka áll rendelkezésünkre.