Blog

Valentino Rossi Signature Series kollekció

2016.05.26 14:55

Valentino Rossi Signature Series kollekció

 

 

Valentino Rossi neve talán azoknak se idegen, akik nincsenek annyira otthon a motorversenyzésben. Az egészen fiatal korától versenyző tehetség neve többek között azért csenghet sokak számára ismerősnek, mert kilenc Grand Prix Világbajnoki győzelmével minden idők legsikeresebb motorversenyzőjeként tartják számon. 

 

 

Olaszországban, Tavullia településen született 1979. február 16.-án. Édesapja, Graziano Rossi is motorversenyző volt, így talán annyira nem meglepő, hogy Valentino Rossi erre az életpályára terelődött már gyermekkorától kezdve. Mindösszesen 11 éves volt, amikor részt vett az első, regionális gokartversenyén, melyet követően újabb és újabb győzelmeket zsebelt be. Nemzetközileg 1996-tól vált ismertté, amikor a MotoGP nyolcadliteres géposztályába kezdett versenyezni. Innentől kezdve nem csupán győzelmekkel gazdagította pályafutását, hanem rengeteg rekordot is megdöntött.  

 

 

A legendás motorversenyző tehát méltán érdemelte ki, hogy nevét egy Oakley napszemüveg kollekcióhoz is hozzáadja. Ez a széria nem csupán különleges alapanyagaival emelkedik ki a napszemüvegek közül, hanem külsőleg is. A sportághoz illően fekete, sárga és narancsos árnyalatok, átmenetek jellemzik ezeket a darabokat, melyek voltaképpen a gyorsaságot, a dinamikát és a tüzességet szimbolizálják. A motorversenyzés rajongóin kívül gyakorlatilag mindenki számára divatos kiegészítőként funkcionálhat egy Valentinto Rossi kollekciós napszemüveg, aki megkedveli ezt a lezser, ám markáns formavilágot.

 

 

A kollekció tagjai HDO technológiás lencsékkel, sokkal élesebb látást biztosítanak, mint hagyományos társaik. Ezen kívül garantált a már megszokott nagyfokú ütésállóság, mely a lencsék plutonite tartalmának tudható be. A napszemüvegek UV bevonata maximálisan véd az UVA, UVB és UVC sugárzásoktól. A kollekció egyes darabjai olyan speciális extrákkal is rendelkeznek, mint például az orrnyeregnél és szárnál elhelyezett unobtanium réteg. Ez a szintetikus anyag segíti a tapadást, melynek következtében növeli a napszemüveg stabilitását.

 

 

A Valentino Rossi széria exkluzív megjelenésű, komfortos, minőségi napszemüvegeket foglal magába, melyek könnyedén feldobhatják az egyszerű hétköznapi öltözéket, és kiváló partnerek lehetnek szabadtéri tevékenységek esetében is. 

Webáruház készítés