Blog

Amit a Moto GP kollekcióról tudni érdemes

2016.06.14 13:47

Amit a Moto GP kollekcióról tudni érdemes

 

A Moto GP (gyorsaságimotoros világbajnokság) a motorkerékpársport legmagasabb osztálya. 1949-ben tartották meg először az első versenyt, és azóta minden évben sor kerül rá. 

 

Világviszonylatban a harmadik legsikeresebb motorversenyző Valentino Rossi, aki szintén megihlette az Oakley egyik utánozhatatlan napszemüveg kollekcióját. A Moto GP széria természetesen ugyancsak a motorozás világát idézi mind a formai adottságokat, mind a színvilágot tekintve. tö

 

A Five Squared Polished Black / Fire Iridium modell sárgás, tüzes lencséivel tökéletesen tükrözi a sebességet, a versengést. Megjelenése mellett funkciójában is ideális a sportoláshoz. A keret a rugalmas, ám ütésálló „O” Polikarbonát nevű anyagból készült, mely akár egész nap kényelmes érzetet nyújt könnyű súlyának, három pontos illeszkedésének köszönhetően.  A lencse iridium bevonatával éles látást biztosít a vakító napsütésben is.

 

A Moto GP kollekció másik különleges darabja a Turbine Matte Black /Jade Iridium napszemüveg. A lencse különleges színe és iridium bevonata garantálja a pontos színérzékelést és az éles látást. A keret könnyű, komfortos, azonban egyben tartós és masszív.   

 

A Garage Rock Moto GP Matte Black/ Ice Iridium Polarized modell szintén egy kiemelkedő darabja a Moto GP kollekciónak. Exkluzív megjelenését kék színű, iridium bevonatos, HD polarizált lencséi biztosítják, melyek maximálisan visszatükrözik a vakító fényt, és kiváló optikai tisztaságot tesznek lehetővé. A napszemüveg UV bevonata tökéletes védelmet biztosít a káros sugarak ellen. Kerete „O” Matter anyagból készült, mely strapabíró, ám egyben kényelmes viseletet nyújt.

 

A Moto GP kollekciós napszemüvegek egyedi megjelenésük mellett kivételes technológiai eljárásokkal készültek, így kiemelkedő darabjai az Oakley széles választékának.

Webáruház készítés